Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RP

Lidi jsou. Už téměř tři roky jako bývalý projektant, technolog a technik, s vysokoškolským technickým vzděláním (chemie) marně hledám práci. Můžu nastoupit okamžitě na jakékoliv příslušné pracovní místo od Ostravy po Rožnov pod Radhoštěm, od Frýdku Místku po Nový Jičín.

Ale to by firmy musely chtít zaměstnat člověka ve věku 50+ a nyní bohužel, vzhledem k mé delší kariérní přestávce, akceptovat i nějaký měsíc na zaučování a "vplynutí" do pracovního tempa.

Místo toho firmy lidi jako já doslova ignorují a bojkotují.:-( A manažeři firem a majitelé jen pokrytecky a lživě ječí, jak nemají lidi a čekají, až jim stát doveze k práci Ukrajince.;-€

jak tady píšu, stačí se dnes ozvat, zítra můžu jet do firm podepsta pracovní smlouvu a hned další pracovní den už "hákovat" . Ale firmy nabírat lidi ve skutečnosti nechcou.;-D;-D

3 1
možnosti
Foto

Dobrý den, pane Polášku, Vaší poznámce rozumím, protože sám jsem třemi roky vlastně trochu i kvůli tomu začal podnikat, ale dneska je lidí opravdu takový zoufalý nedostatek, že si řada z nich začíná uvědomovat, že je hloupý trend mladých a neklidných. Nechci nic slibovat, ale pokud mi pošlete CV, předám ho kolegům z personálky, pro kterou pracuju. Můj mail je zdenek@evox.cz.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS